Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2017

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΕΤ στην Αθήνα (αίθουσα Ελληνοαμερικανικής Ένωσης) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Σε μια κρίσιμη περίοδο για την ενημέρωση, το δημοσιογραφικό επάγγελμα και το ρόλο του στην κοινωνία, οι δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΕΤ από διάφορες περιφέρειες της χώρας έδωσαν το παρόν στην ετήσια συνάντησή τους, συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν και έκοψαν τη καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2017. 

 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Κουκουλιάτας και ο Ταμίας Κωνσταντίνος Τσιμόπουλος παρουσίασαν τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα και στοιχεία, αναλύοντας δράσεις και δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2016, ενώ παρουσίασαν και τον διοικητικό και οικονομικό προγραμματισμό για το 2017. Η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Μαρία Βαλσαμοπούλου διάβασε εκ μέρους της Επιτροπής το Πρακτικό Ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης καλώντας τα μέλη να εγκρίνουν τον απολογισμό εφόσον από τον έλεγχο που έγινε δεν βρέθηκε κάτι παράτυπο.  

Τα μέλη μετά από συζήτηση κυρίως για το ζοφερό παρόν της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια, αλλά και το χωρίς αισιόδοξες προβλέψεις μέλλον, εκδήλωσαν την πίστη τους στην συλλογική προσπάθεια της ΕΣΕΤ για τη αναζήτηση και την διεκδίκηση διεξόδου. 

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΤ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον πρόεδρο κ.  Chris Spirou και το ΔΣ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση της Γ.Σ της ΕΣΕΤ