Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2016

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των συντακτών - μελών της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Η Γ. Σ. πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18 - 1ος όροφος). 

 

Στο προεδρείο της Γ.Σ. εκλέχτηκαν ομόφωνα πρόεδρος ο Αντρέας Κατσιάπης και Γραμματέας η Σοφία Σιδημροπούλου 

Το Δ.Σ. της ΕΣΕΤ παρουσίασε στα μέλη τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων για το 2016. Όπως τόνισε ο πρόεδρος, Γιώργος Κουκουλιάτας σε άμεση προτεραιότητα είναι η παραλαβή από όλα τα μέλη της νέας ταυτότητας που εξέδωσε η ΕΣΕΤ για τα μέλη της, η κατάληξη του θέματος της υπογραφής της από την ΓΓΕΕ. Επίσης μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να ολοκληρωθεί η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΣΕΤ το οποίο ισχύει από την τελευταία τροποποίηση που έγινε το 1984 και σίγουρα χρίζει ανανέωσης κι εκσυγχρονισμού. 

Μετά την έγκριση του Διοικητικού και Διαχειριστικού Απολογισμού και την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ακολούθησε η καπή της βασιλόπιτας του 2016 της ΕΣΕΤ. 

 

Τα μέλη της ΕΣΕΤ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, να γνωρίσουν τα νέα μέλη και να μιλήσουν με συναδέλφους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που με αφορμή τη Γ.Σ. συναντήθηκαν. Αν

 

Το φλουρί και το δώρο της ΕΣΕΤ κέρδισε ο τυχερός κ. Γεώργιος Αναστόπουλος.