ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Ένα άρθρο για την Κάσο» - Δημοσιογραφικός Διαγωνισμός Συγγραφής Άρθρου για την Ηρωική Νήσο Κάσο

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.), σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία και ιδιαίτερα στη δύσκολη προσπάθεια όλων για μια θετική επανεκκίνηση μετά την πανδημία, επιχειρεί να αναπτύξει συνεργασίες που θα αποτελέσουν αφετηρία θετικών δράσεων με αμοιβαίο όφελος για τα μέλη της και τους συνεργαζόμενους φορείς.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα συνέδρια για τον Τουρισμό σε Κάσο και Κάρπαθο

Που διοργάνωσε η ΕΠΕΤΑΔ με την συνεργασία της ΕΣΕΤ 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κάσο (24-25 Ιουνίου) το 10ο συνέδριο της ΕΠΕΤΑΔ με τίτλο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ-ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ» και στην Κάρπαθο (28-29 Ιουνίου) το 11ο συνέδριο με τίτλο: «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ-ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ».

Τα δύο συνέδρια πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και την συνδιοργάνωση των Δήμων Κάσου, του ΚΟΠΑΠ (Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης και Παιδείας) και την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καρπάθου.

Περισσότερα...

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και του Δήμου Νισύρου

 

Tην Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, υπογράφηκε Μνημόνιο  Συνεργασίας μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου και του Δήμου Νισύρου για επιστημονικές και  εκπαιδευτικές δράσεις.

Όπως αναφέρει σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Νισύρου

Περισσότερα...

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου στην Αστυπάλαια

Με   επιτυχία  ολοκληρώθηκαν  στην ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ [από τις 14/9  έως και τις 16/9] οι εργασίες του    τριήμερου 9ο  Επιστημονικού Συνέδριου  με θέμα   “Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ-Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ”, που διοργανώθηκε από την Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων-ΤΑΔ  [Ε.Π.Ε.ΤΑΔ.] με την συνεργασία  της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου [Ε.Σ.ΕΤ.] και του  Δήμου Αστυπάλαιας.

Ανοίγοντας τις εργασίες του Συνεδρίου, ο Δήμαρχος της Αστυπάλαιας κ. Νικόλαος Κομηνέας, τόνισε την σημασία της διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων, έδωσε συγχαρητήρια και ευχαρίστησε τους-τις διοργανωτές-τριες γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Τόνισε ότι το νησί είναι ΑΝΟΙΧΤΟ στη φιλοξενία επιστημονικών και καλλιτεχνικών δράσεων  καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και επεσήμανε ότι οι κάτοικοι συμμετέχουν με χαρά σε καθεμία από αυτές.

Περισσότερα...

Νίσυρος: Επιστημονικό συνέδριο για τις νέες τουριστικές τάσεις

 

Η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων και η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, διοργανώνουν στη Νίσυρο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Οι νέες τάσεις του τουρισμού, η περίπτωση της Νισύρου», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Νισύρου.

Περισσότερα...