ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νίσυρος: Επιστημονικό συνέδριο για τις νέες τουριστικές τάσεις

 

Η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων και η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, διοργανώνουν στη Νίσυρο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Οι νέες τάσεις του τουρισμού, η περίπτωση της Νισύρου», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Νισύρου.

Περισσότερα...

Επιστημονικό συνέδριο για τον τουρισμό και τον αθλητισμό στις 23 και 24 Ιουνίου στους Λειψούς

Επιστημονικό συνέδριο με θέμα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΩΝ» θα διεξαχθεί  στους Λειψούς  από 23 έως 24  Ιουνίου. Πρόκειται για μία διοργάνωση του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Παν/μίου, της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας  και Δημοσιογράφων ΤΑΔ, [ΕΠΕΤΑΔ] του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικού Τύπου [ΠΣΑΤ], της Ένωσης  Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με το   Δήμο Λειψών. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.Διεύθυνση  Τουρισμού.

Περισσότερα...

Οι ακριτικοί Λειψοί βρίσκουν την άκρη στο νήμα της ανάπτυξης – Η περίπτωση του αθλητικού τουρισμού 

Μια δυνατή ομάδα επιστημόνων καθηγητών από τα πανεπιστήμια, Πάντειο, Αριστοτέλειο, Πελοποννήσου, νέων ερευνητών και υποψήφιων διδακτόρων, έμπειρων δημοσιογράφων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) βρέθηκαν στους ακριτικούς Λειψούς την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. Εκεί με τον συντονισμό της κ. Τέσσας Δουλκέρη, καθηγήτριας Επικοινωνίας και προέδρου της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων ΤΑΔ και του Δήμου Λειψών πραγματοποιήθηκε το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΩΝ». Συνδιοργανωτές ήταν το Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), η, η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, και o Δήμος Λειψών.

Περισσότερα...

Η έγκυρη Δημοσιογραφία η απάντηση στους κινδύνους της Νέας Εποχής του Διαδικτύου

 

52ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο - «Αξιοπιστία & Ελευθεροτυπία στην Ψηφιακή Εποχή» 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 52ου Πανελληνίου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, με θέμα: «Αξιοπιστία και Ελευθεροτυπία στην Ψηφιακή Εποχή», που έλαβε χώρα 11-13 Μαΐου στην Αιδηψό.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.), ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας και η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων.

Περισσότερα...